NORDBUK støtte

Nu arbejder vi på ansøgning til NORDBUK for støtte til 2014. Vi håber vi får en del penge da vi har en del store arrangementer næste år. Vi hos sekretariater glæder os at planlægge og organisere Nordiske træff på de forskellige konferencer og ikke mindst at se NSK igen i Finland til NSK årsmødet.

Vi anbefaler alle der er igang eller tænker på at starte op Nordisk samarbejde i 2014 eller 2015 at kigge ind på NORDBUKs hjemmeside og søge støtte til jeres projekter. Og endelig send os en linie med information og billeder, eller hvad i har lyst til, om Nordisk samarbejde så lægger vi det gerne her ind.

Spejderhilsener fra

Dagga, Dagmar og Gudrun

Nu arbetar vi med ansökningen till NORDUK för 2014. Vi hoppas på en större summa eftersom vi har flera stora arrangemang nästa år. Vi i sekretariatet gläder oss över att plana och organisera nordiska möten på båda världskonferenserna och så klart att få träffa alla NSK medlemmar i Finland på vårt årsmöte til hösten.
Vi vill påminna alla som planerar eller tänker planera nordiskt samarbete 2014 elle 2015 att se inn på NORDBUKS hemsida och söka om projektstöd för era projekt.  Skicka oss gärna information och eller bilder och vi kan sätta in det pá hemsidan och annonsera dem.
scouthälsningar från

Dagga, Dagmar och Gudrun